Erotuomari yksittäiseen otteluun

Tarvitsetko ammattimaista erotuomaritoimintaa otteluusi? Klubin kautta saat tilattua erotuomarit kaikentasoisiin otteluihin, oli sitten kyseessä harrastepeli tai pääsarjatasoinen harjoitusottelu. Etsitkö harjoitusotteluun vastustajaa tai etsittekö salia ottelua varten? Ei hätää, tarvittaessa etsimme teille vaikka molemmat!

Mitä enemmän tilaat pelejä kerralla, sitä enemmän tulemme sinua hinnoissa vastaan. 


Suomen Erotuomariklubi Oy:n tilausehdot

Yksittäisen harjoitusottelun tilauslomakkeen Suomen Erotuomariklubi Oy:n verkkosivuilla täyttämällä ja lähettämällä kaikki tilaaja- ja tilausvastaanottajaosapuolet sitoutuvat erotuomari- ja/tai toimitsijatilaukseen täysivaltaisesti.
Tässä vaiheessa ei ole merkitystä, onko tilauslomake täytetty mahdollisesti puutteellisesti.
Mikäli ottelu tilataan edellisenä päivänä alle 24h ennen ottelua alkua, hintaan lisätään 10€ kiireellisyyslisää. Mikäli ottelu tilataan alle 48h, vastaavalla tavalla kiireellisyyslisää laskutetaan 5€. Mikäli tilauksen yhteydessä ilmoitettu otteluaika poikkeaa tilauksen yhteydessä ilmoitetusta, niin laskutetaan 5€/alkava 15min lisää ottelun loppuhintaan. Mikäli ottelutapahtuma kestää yli 1h 15min, niin minimilaskutuksen suurus on aina vähintään 40€.
Mikäli yksittäisen ottelun erotuomarointitilaus peruutetaan viisi (5) vuorokautta ennen, niin mitään maksuja ei peritä. Mikäli yksittäinen ottelu joudutaan perumaan tämän aikarajan sisällä, niin Suomen Erotuomariklubi Oy:llä on oikeus laskuttaa 80%, kuitenkin vähintään aina 20€, listahinnaston mukaisesta erotuomaripalkkiosta. Peruuttamisen syyksi hyväksytään joukkueen pelaajakato, olosuhdeongelmat, luonnonilmiöstä tai muusta yhteiskunnallisesta tilanteesta johtuva katastrofitila. Suomen Erotuomariklubi Oy pidättää täyden oikeuden itsellään harkita tapauskohtaisesti peruutuksista johtuvia jatkotoimenpiteitä.
Mikäli kuitenkin käy ilmi, että ottelu on pelattu muiden vastaavien palvelutarjoajien erotuomaroimana, on Suomen Erotuomariklubi Oy:llä oikeus periä listahinnan mukainen erotuomaripalkkio tilaajalta.
Toimitsijatilauksissa pätevät yllämainitut ehdot.
Valmennukseen ja koulutukseen liittyvissä tilauksissa pätevät yllämainitut ehdot
Mikäli yksittäisen harjoitusottelun erotuomarointi- tai toimitsijatilaus on tehty jollain muulla tapaa ja Suomen Erotuomariklubi on otteluun asetellut ja ilmoittanut tilaajalle tuomarin, niin sovelletaan edellä mainittuja käytänteitä.
Suomen Erotuomariklubi Oy pidättää täyden oikeuden harkintavaltaisuuteen edellä mainituissa käytännöissä.

Hinnoittelu: otteluhinnastot koskettavat Jyväskylän alueella pelattavia otteluita Palokassa, Jyväskylän monitoimitalolla, Kuokkalan Graniitissa, Vaajakoskella, Killerillä ja Keljonkankaalla. Muihin otteluihin Suomen Erotuomariklubi pidättää täyden oikeuden laskuttaa matkoista erikseen, noin 0,3€/kilometri Jyväskylän keskusta-alueelta katsottuna.