Sinustako Erotuomariklubilainen?

Tule meille kehittämään itseäsi erotuomarina tai luomaan täysin uusi alku salibandyurallesi!

Suomen Erotuomariklubilla on ensimmäisenä erotuomaritoimijana käytössään Klubille räätälöity erotuomareiden mentor-järjestelmä. Mentor-järjestelmän keskiössä on kokeneemman erotuomarin ohjaava ja dialogin kautta rakennettava erotuomaritoiminnan palautejärjestelmä, jota kautta jokaisen erotuomarin urakehitys nopeutuu ja laajentuu erotuomarin omien tavoitteiden ja halujen mukaisesti. Jokaiselle klubilaiselle luodaan oma erotuomaripolku, jolloin muun muassa kehittymisen seuranta helpottuu. Tämä on Suomen Erotuomariklubin vastine vähäiselle erotuomareiden koulutus- ja valmennusresursseille, joka täten edistää myös valtakunnallista lajikehitystä.

Suomen Erotuomariklubi huolehtii jatkuvasti jäsentensä hyvinvoinnista kentällä ja sen ulkopuolella. Klubilaisille tarjotaan mahdollisuuksia kehittää itseään niin harjoituspeleissä kuin myös lisäkoulutuksissa. Suomen Erotuomariklubi on ollut muun muassa vastuussa Keski-Suomen ”Seppä-liigasta” kaudesta 2017 – 2018 alkaen. Intersport-liiga toimii myös uusimpien erotuomareiden koulutusalustana. Käytössäsi on erotuomarikokemusta Suomen pääsarjatasoilta asti, GoPro ja sähköinen oppimisympäristö. Saat jatkuvaa palautetta kehityksesi tueksi, jonka tavoitteet saat itse luoda.

Suomen Erotuomariklubin kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset ja tulijoita olisi enemmän kuin mitä voimme käsitellä tällä hetkellä. Tämän takia pyydämmekin sinua panostamaan huolellisesti Suomen Erotuomariklubin avoimeen jäsenhakemukseesi. Muista osoittaa ennen kaikkea motivaatiosi toimia (tulevana) erotuomarina. Käsittelemme jokaisen hakemuksen huolellisesti erikseen ja annamme siitä sinulle palautetta. Painotamme, ettei hakemuksen tarvitse olla pitkä, keskeistä on tiivis ja asianmukainen sisältö. Liittyminen Klubiin ja Klubilaiseksi on maksutonta, mutta edellyttää hyväksyttävää jäsenhakemusta.

Mikäli kiinnostuit tai haluat kysyä lisää, ota yhteyttä info ät erotuomariklubi.fi.

TERVETULOA SUOMEN ENSIMMÄISEEN JA AINOAAN EROTUOMARIKLUBIIN!